Siden starten i 1993 har Dansk Tæppe & Gulvservice været i tæt samarbejde med flere virksomheder, kommuner, arkitekter og indretningsfirmaer om at udføre alle former for gulvopgaver.

Fællesarealer og kontorer

Vores erhvervs gulvbelægninger er velegnede til alt fra store åbne kontorlandskaber til individuelle mødelokaler og gør det muligt at rotere og renovere inden for stramme budgetrammer uden at gå på kompromis med udseende eller design. Uanset om du bruger tæppefliser, luksusvinylfliser eller Flotex, får du et flot look og reduceret akustik, som skaber et behageligt arbejdsklima.

Flotex linear stratus kombineret med cirrus
 
 
 

Tessera

Create Space green

 

Tessera-serien er elegante og slidstærke tuftede tæppefliser i forskellige luvtykkelser og strukturer, som kan optimeres i forhold til æstetik og brugskarakteristik. Det brede udvalg omfatter moderne og klassiske stilarter, mønstre og farver, som passer perfekt til indretningen i alle kommercielle bygninger og offentlige bygninger. Vi tilbyder design med løkkeluv, afskåret luv, kombineret løkkeluv og afskåret luv og design med tilfældigt lagte fliser uden batch.